Valid XHTML 1.0 Transitionalkontor 073 389 6359
fax 073 389 6359

info@rankorsystem.se

Frequently Asked Questions

Vi presenterar här ett urval av de frågor vi fått från kunder.

1. Är Rankor System Omx Yoda en lönsam trading-modell??
- Ja, den modell vi säljer arbetar med intraday-staplar och påkopplade ordermodeller med stoploss och buy stop/sell stop.


2. Vad krävs av mig som kund för att kunna köra Rankor System Omx Yoda?
- Det tekniska analysprogrammet Nordnet Autotrader med sekund-kurser från Nordnet för att kunna handla Omx-terminen samt kunskap hur man kopplar på en ordermodell, script, väljer antal kontrakt mm. Detta finns i den inbyggda Nordnet Autotrader hjälp-funktionen.


3. Om jag under dagen vill se hur Omx-terminen utvecklas och är på jobbet, hur gör jag då?                                                                                                                                    - Det finns en suverän gratis tjänst på internet på www.logmein.com som installeras på hemma-datorn och sedan kan du fjärrstyra hemmadatorn var du än befinner dig bara du har tillgång till internet och en web-läsare, du loggar bara in på deras hemsida och kan styra datorn hemma precis som du fysiskt satt framför den. Möjlighet finns även av Nordnet Autotrader att skicka sms till er mobiltelefon vid avslut eller eget script som visas i egna larm.


 

 

Relaterade resurser

  • Skicka gärna in frågor som ni tror fler kan ha användning av så publicerar vi dom här.
  • Fler frågor och svar kan fås i vårt diskussionsforum.