Valid XHTML 1.0 Transitionalkontor 073 389 6359
fax 073 389 6359

info@rankorsystem.se

Årskrönika 2010

Välkommen till Rankor Systems Årskrönika.

Tiden går fort och nu är det dags för en ny Årskrönika. Vad har då hänt under det gångna året?

I Januari hade Omx Sarlacc premiär och fick en rivstart med +65.75 punkter vinst för Januari. Vi introducerade senare under året Omx Sarlacc Trades och nya versioner följde.

I April introducerade vi Bith - vår email tjänst vid avslut för Omx Terminen och i Maj startade vi upp Jawa - vår SMS tjänst vid avslut för Omx-terminen.

I Juni introducerades vår nya Wordpress Blogg som ersatte den tidigare bloggen hos one.com som krävde registrering. Inläggen kunde nu läsas av alla och senare kompletterades bloggen med annonser vid kanterna från våra partners. Wordpress är ett av världens största publicerings-system och stöd finns för många plugins, bla statistik och omröstningar som vi använder oss av. Postning av inlägg kan ske från vår Android Mobil och inläggen postas samtidigt på vår Facebook och Twitter-sida när de publiceras i bloggen.

Senare under Juni var det äntligen dags för TES-handel hos Mangold och först ut var Omx Sarlacc. TES kan liknas vid en fond hos en bank, kund sätter in pengar hos Mangold som handlar Omx Sarlacc via signaler från vår Master-pc. I September introducerades TES Omx Wampa.

I Oktober startade vi upp Omx TaunTaun som fick stort gensvar, dels tack vare dess historik. I Oktober/ November tjänade Omx TaunTaun +88.75 punkter vinst när våra konkurrenters Trading System gjorde noll-resultat. Version 2 introducerades i slutet av Oktober.

I Oktober avvecklade vi Omx Bantha och i November avvecklade vi Omx Nexu. Trading-metodiken är numera inbakade i våra nyaste Trading System.  

Autostock la under Oktober ner försäljningen av sina Omx Termins Trading System. Det officiella skälet var att Trading-robotar som placeras hos Börsen handlar någon micro-sekund innan kursen blir känd för oss andra och slår sönder handeln för privat-personer.

Vi själva har sett förändring av Omx Terminens rörelse-mönster det sista året med mindre/snävare rörelser att handla efter, MEN det går att tjäna pengar med Omx Terminen och då hävstången är stor på Omx Terminen finns möjligheten att tjäna stora pengar, större än med aktier för samma start-kapital.

Vi kommer framöver att erbjuda Trading System med Omx Terminen till våra kunder, men även ha Trading System för aktiehandel med dags-staplar som är lite lugnare.

 

Vad händer 2011?

Autostock Trader kommer att komma i en realtids-version i Januari som tar in kurser varje sekund vilket gör att toppar och bottnar kommer att vara likadana för våra Omx TaunTaun-kunder som kommer att få resultat liknande våra egna hela tiden. Idag kan differenser uppstå beroende på att alla pc ej samlar in data exakt samma sekund inom ett 10 sekunders intervall.

Rankor System kommer under vintern att komma med ett Trading System som körs av flera internationella banker i världen och nu erbjuda småsparare möjligheten att tjäna pengar med Trading Systemet som kommer att kunna köras intraday för Omx Terminen eller med dags-staplar för aktier i vår nya Trading Tjänst.

Vi kommer att erbjuda våra kunder TES-handel hos Mangold med fler av våra Trading System.

Med hopp om ännu ett lönsamt år för våra Trading System

Rankor System

 

Relaterade resurser

  • Här presenteras vår Årskrönika.